VRIJWILLIGERS KASSA

De meest intuïtieve kassa voor verenigingen waarmee ook pin betalen (ook contactloos), clubcard, op rekening, op tafel en commissie betalingen mogelijk zijn en die rechtstreeks koppelt met Twinfield en export bestanden voor de meeste andere boekhoudpakketten genereert.

  • Eenvoudig afrekenen via kassa met afbeeldingen van de producten

  • Vrijwilligers begrijpen de kassa direct zonder uitleg

  • Penningmeester optimaal ondersteund via o.a. email van dagomzet

  • Minder fouten, makkelijker werken waardoor direct meer omzet

  • Direct inzicht in kosten en marges

  • Speciaal gemaakt voor vrijwilligers die niet elke dag achter de bar staan.

WAAROM PRECISIE SOFTWARE?

Precisie Software is denkt mee met uw uitdaging op het gebied van software en biedt daarvoor oplossingen, zowel standaard, standaard met aanpassingen of maatwerk.   Onze creativiteit en service zijn legendarisch.  Wij zijn een klein bedrijf met een lange staat van dienst. De eigenaren zijn Jeroen Bom en Pieter Teeuwen die hun jarenlange ervaring inbrengen om de mooiste oplossingen te realiseren.

CUTTING-EDGE PRODUCTEN

Wij selecteren en ontwikkelen software die werkt, geschikt voor vrijwilligers, eenvoudig te bedienen en uiterst stabiel is. Wij maken gebruik van de modernste technieken en schuwen een uitdaging nooit.

PRAGMATISCHE DIENSTEN

Standaard oplossingen bieden vaak net niet wat je nodig hebt. Maatwerk is soms de enige manier om onderscheidend te blijven.

Ontwerp op verzoek

Te vaak lukt het maar niet om die specifieke oplossing te laten maken. Of het nu een klein stukje software betreft of een heel project, Precisie Software biedt u de juiste service.

Precisie Software ontwikkeld samen met partners oplossingen. Voor kleine projecten pakt Precisie Software dit zelfstandig op. Bij grotere projecten treed Precisie Software voor u op als opzichter die weet en begrijpt hoe hij met de software leveranciers moet omgaan, zodat het project wel met de juiste kwaliteit en binnen budget wordt opgeleverd.

Heeft u een uitdaging waar u al een tijdje mee worstelt, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. Wellicht komen we er samen wel uit.

EMAIL PRECISIE SOFTWARE VANDAAG

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons. Wij staan u graag te woord.