SIMPEL ERP VOOR DE MAAK INDUSTRIE

Eenvoudig orders volgen van binnenkomst tot uitlevering, waarbij u zelf alles flexibel in de hand houdt. Werkplaatsbonnen, gereedmeldingen, pakbonnen en facturen eenvoudig te corrigeren tot en met de prijs aan toe.
Precisie Software heeft voor de MKB maakindustrie Order Manager ontwikkeld, een eenvoudig ERP pakket dat uw orders van registratie tot facturatie begeleid.
Veel MKB bedrijven zoeken naar de juiste software om hun proces van binnenkomst tot uitlevering op eenvoudige wijze te ondersteunen. Het gemis aan flexibiliteit, niet gebruikersvriendelijk, ze begrijpen niet wat ik doe zijn veel gehoorde klachten.
Precisie Software heeft software ontwikkeld die specifiek is afgestemd op bedrijven die na het verkrijgen van een order met werkstukken, deze werkstukken vervaardigen door middel van één of meer bewerkingen. De applicatie draait al meer dan drie jaar bij toonaangevende slijperijen. Zowel de werkplaats, de routerijders en dames van de facturatie zijn zeer enthousiast, zij besparen dagelijks tijd en kunnen foutloos werken waardoor de klanttevredenheid fors gestegen is.

WAAROM PRECISIE SOFTWARE?

Precisie Software is denkt mee met uw uitdaging op het gebied van software en biedt daarvoor oplossingen, zowel standaard, standaard met aanpassingen of maatwerk.   Onze creativiteit en service zijn legendarisch.  Wij zijn een klein bedrijf met een lange staat van dienst. De eigenaren zijn Jeroen Bom en Pieter Teeuwen die hun jarenlange ervaring inbrengen om de mooiste oplossingen te realiseren.

CUTTING-EDGE PRODUCTEN

Wij selecteren en ontwikkelen software die werkt, geschikt voor vrijwilligers, eenvoudig te bedienen en uiterst stabiel is. Wij maken gebruik van de modernste technieken en schuwen een uitdaging nooit.

PRAGMATISCHE DIENSTEN

Standaard oplossingen bieden vaak net niet wat je nodig hebt. Maatwerk is soms de enige manier om onderscheidend te blijven.

Ontwerp op verzoek

Te vaak lukt het maar niet om die specifieke oplossing te laten maken. Of het nu een klein stukje software betreft of een heel project, Precisie Software biedt u de juiste service.

Precisie Software ontwikkeld samen met partners oplossingen. Voor kleine projecten pakt Precisie Software dit zelfstandig op. Bij grotere projecten treed Precisie Software voor u op als opzichter die weet en begrijpt hoe hij met de software leveranciers moet omgaan, zodat het project wel met de juiste kwaliteit en binnen budget wordt opgeleverd.

Heeft u een uitdaging waar u al een tijdje mee worstelt, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. Wellicht komen we er samen wel uit.

EMAIL PRECISIE SOFTWARE VANDAAG

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons. Wij staan u graag te woord.